Norske koreografer

Høsten 2018 initierte vi en ny serie ressurspakker for arbeid med dans i skolen. Initiativtakere og pedagogisk team har vært Annette Brandanger og Anette Sture Iversen. Serien tar utgangspunkt i noen utvalgte norske koreografer.

Norske koreografer 1 tar utgangspunkt i Jo Strømgrens kunstnerskap og forestillingen Viruset. Ressurspakken er både et formidlingsprosjekt og et verktøy til arbeid med kreativ og skapende dans i skolen. Ressursen inneholder en rekke øvelser og alle øvelsene har videoeksempler. Ressurspakken er gratis tilgjengelig på nett for våre medlemmer. Registrer deg på fanen Logg inn og gjør et dypdykk i en av våre mest folkekjære koreografers kunstneriske uttrykk.

JSK forside
2022-01-21

Norske koreografer 2 bygger på kunstnerduoen Siri & Snelles arbeid. De har jobbet sammen et helt liv og tematiserer også livet i sitt utforskende og lekne arbeid. I denne ressursen blir vi introdusert for øvelser som er særlig nyttige når det gjelder å finne fokus og åpne opp for kreative prosesser. Vi håper mange lærere og elever vil få glede av disse øvelsene.

Tilbud til skoler

Tilbud til lærere

Podkast

Artikler