Norske koreografer

Høsten 2018 initierte vi det vi håper skal bli en ny serie ressurspakker for arbeid med dans i skolen. Initiativtakere og pedagogisk team har vært Annette Brandanger og Anette Sture Iversen. Serien tar utgangspunkt i noen utvalgte norske koreografer.

I 2019 fullførte vi den første pakken som omhandler Jo Strømgrens kunstnerskap og forestillingen Viruset. Ressurspakken er tenkt å være både et formidlingsprosjekt og et verktøy til arbeid med kreativ og skapende dans i skolen. Ressursen inneholder en rekke øvelser og alle øvelsene har videoeksempler. Ressurspakken er gratis tilgjengelig på nett for våre medlemmer. Registrer deg på fanen Logg inn og gjør et dypdykk i en av våre mest folkekjære koreografers kunstneriske uttrykk.

Norske koreografer 1:

Jo Strømgren

Norske koreografer 2:

Siri & Snelle

 

 

 

Norske koreografer 2: Siri og Snelle ble ferdig helt på tampen av 2021. Kunstnerduoen Siri & Snelle har jobbet sammen et helt liv og tematiserer også livet i sitt utforskende og lekne arbeid. I denne ressursen blir vi introdusert for øvelser som er særlig nyttige når det gjelder å finne fokus og åpne opp for kreative prosesser. Vi håper mange lærere og elever vil få glede av disse øvelsene.